"Таємниці Червоної планети: розгадай їх разом з нами".

  "Таємниці Червоної планети: розгадай їх разом з нами".

Бібліотека для дітей №15 в партнерстві з національним центром аерокосмічної освіти молоді ім.О.М. Макарова проводить пізнавальні години "Космознайки". 8 жовтня відбулась заключна частина пізнавальног циклу про планету Марс "Таємниці Червоної планети: розгадай їх разом з нами". Колонізація Марса- великий крок для майбутнього людства. Планета Марс завжди була центром уваги, як різноманітних припущень, так і серйозних досліджень в області створення колоній .Червона планета для цього підходить найкраще, оскільки умови на планеті віддалено схожі на земні.На гуртку діти власноруч зробили макет колонії на Марсі, презентуючи свою зону відповідальності.
Заняття, присвячені планеті Марс, стало захопливою подорожжю в космос для дітей. Вони дізналися багато нового про Червону планету, розвинули свої знання та уяву. Ці заняття є важливим кроком у формуванні наукового світогляду дітей та заохочують їх до подальшого дослідження Всесвіту.
Щиро дякуємо за співпрацю та просвітницьку місію представникам Київської філії Національного центру аерокосмічної освіти молоді України ім. О.М. Макарова Prof Space Education, директору Головащук Вірі Миколаївні, молодому вченому Печеніну
Леоніду Дмитровичу, та майстрині hand-made Вікторії Леонідівні.








                                                              

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Мій художній світ"

Українські вечорниці "Зимові мелодії"