Бібліотечний Хеллоуїн

Хеллоуїн — сучасне свято, що відзначається щорічно 31 жовтня. Найбільшу популярність свято має за кордоном, вельми яскраво і пишно святкується у Великобританії, США, Канаді, Ірландії і дещо скромніше в інших країнах.  Свято традиційно вважається Днем усіх святих.
    За переказами, в ніч перед Хеллоуїном духи, що живуть у потойбічному світі, повертаються на землю, саме тому свято, а точніше, його переддень називають Днем всіх святих. А легенда згадує хитрого грішника Джека, якого не прийняли ні в пекло, ні в рай і він поневірявся на землі з пекельним вогнем в руках. Для того щоб полум'я не згасло, Джек використовував гарбуз, як ліхтар, який став згодом символом свята.
 
Прагнете гострих відчуттів, але хочете, щоб це було безпечно й можна було припинити в будь-яку мить?   Ми можемо зарадити: візьміть будь-яку книжку з «дуже жахливого огляду» і прочитайте її в темряві в порожньому будинку або квартирі. Не допомогло? Ну тоді читайте її вголос друзям по телефону! Адже читання або ж слухання моторошних оповідок – один із найдавніших способів навіювати жах на дітей і дорослих. 
     На нашій виставці дітки можуть вибрати будь-яку страшенно- страшенну книжку і насолодитися пригодами своїх однолітків.


 








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Мій художній світ"

Сніг влітку

Майстер-клас: "Гарна листівка до Великодня"