«Шоколадний бум»
Сьогодні, 11 липня, всі ласуни відзначають смачне свято - Всесвітній день шоколаду
Батьківщиною всесвітнього дня шоколаду вважається Франція . В 1995 році французи почали відзначати цей день. Свято набуло популярності і тепер  святкують і в інших країнах . А саму першу шоколадну плитку в світі випустила англійська фабрика Cadbury у 1842 році. У цей день проводяться різноманітні фестивалі та заходи, присвячені шоколадній продукції, а також екскурсії на шоколадні фабрики, заводи і кондитерські.
 
Рецепт приготування шоколаду
Інгредієнти:
1) цукор – 1 чайна ложка
2) молоко – 2 столові ложки
3) какао – 4 столові ложки
4) масло вершкове – 50 грам
Спосіб приготування:
1.    Розтоплюємо масло на середньому вогні.
2.    Змішуємо цукор з молоком і какао.
3.    Все змішуємо з маслом.
4.    Доводимо до кипіння і варимо на маленькому вогні 1-2 хвилини
5.    Готово. Переливаємо у формочки і ставимо в холодильник .

А ми сьогодні пропонуємо прочитати солоденьку книгу  "Чарлі і шоколадна фабрика", Роальд Дал. Це цікаві пригоди хлопчика Чарлі та його друзів на казковій шоколадній фабриці.
 
Солодкого дня!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Мій художній світ"

Сніг влітку

Українські вечорниці "Зимові мелодії"