"Цифровий карантин" з бібліотекою🤗
Проводите багато часу за комп'ютером? Прагнете поєднувати цікаве з корисним? Хочете інвестувати в себе під час карантину ,а не нудьгувати? Мрієте щоб ваше чадо з користю проводило вільний час? Шукаєте актуальні теми для саморозвитку або розвитку своєї малечі? Тоді цей пост для Вас!
💻Ці книги допоможуть ознайомитися з основами безкоштовної онлайн-програми і комп'ютерної мови програмування Scratch, дізнатись про Google зсередини та Дізнатись більше про Python - одну з найпопулярніших мов програмування і до того ж дуже стислу. Це означає, що вам не потрібно писати багато коду для створення складних програм. Багато таких потужних компаній, як Google, NASA і YouTube, використовують Python для створення власних програм.
🖱️Окремо декілька слів про Scratch: Мова Scratch широко вивчається і використовується не лише у школах, а й у багатьох університетах світу. За її допомогою можна створювати власні інтерактивні історії, анімації, ігри, музику та твори мистецтва, ділитися своїми роботами з друзями та знайомими в інтернеті.
У простий і дотепний спосіб, однак цілком серйозно та професійно, крок за кроком викладаються основи програмування
Чіткі і зрозумілі пояснення супроводжуються ілюстраціями, що дають повне уявлення про те, якого вигляду на кожному кроці створення програми повинен набувати екран і як має виконуватися код.
Вивчаючи основи програмування зі Scratch, дитина дізнається про найважливіші концепції програмування (зокрема, про вхідні дані, параметри, повторювані структури тощо) та способи розробки алгоритмів, а отримані теоретичні знання одразу зможе використовувати для створення власних програм. У книзі міститься чимало корисних порад і рекомендацій стосовно способів виявлення та усунення помилок у власноруч створеному коді. Таким чином, дитина не лише зможе ознайомитись із принципами та прийомами програмування, а й здійснити перший крок на шляху до майбутньої професії, в якій можуть знадобитися знання та навички програмування.
Світлина від Бібліотека для дітей на Шулявці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Мій художній світ"

Сніг влітку

Українські вечорниці "Зимові мелодії"