Яка література підходить Вашому знаку зодіаку:
 овен– по натурі знак стрімкий і швидкий. А тому і книги йому краще підбирати з динамічним сюжетом, заповзятливими героями, різноманітними подіями і яскравим сюжетом. В іншому випадку Овен буде не читати, а лише перегортати сторінки запропонованої Книги.
Тельцям цікавий не лише результат читання книги у вигляді отриманих знань або пережитих емоцій, а й сам процес читання, якому вони віддаються із величезним задоволенням. Тож Тельця безумовно захопить література філософської спрямованості, що дає їжу для мізків.
Близнюки читають багато, різноманітно і запоєм. При цьому вони і самі здатні непогано вигадувати і писати, а тому читання для них – спосіб самовираження. Бажане чтиво для Близнюків це новинки в книжковому світі. Але вони дуже швидко забувають те, що читали.
Рак здатний читати так, як ніби сам проживає сюжет книги. Цей знак дуже вибірковий і не спокуситься на літературу, герої якої йому здадуться неприємними. Книги для нього, як друзі – повинні бути надійними і перевіреними. Тож класика – найкращий варіант для Рака.
Лев відчуватиме задоволення не стільки від жанру або сюжету, скільки від оформлення друкованого видання. Лев любить шик, і це проявляється в усьому, навіть у читанні. Йому буде цікавий подарунковий варіант на якісному папері з красивим шрифтом і ефектними ілюстраціями.
Діва – дуже наполегливий і працьовитий знак, а тому терпляче дочитує книгу до кінця, навіть якщо вона з самого початку не сподобалася. Діва віддає перевагу літературі, про яку вже склалася загальна думка, є відгуки і рецензії, а тому модні новинки – не для неї.
Терези зазвичай читають з почуттям, з толком, з розстановкою і з задоволенням. При цьому вони не лише відстежують сюжет, але ще і насолоджуються стилем і образами. Терези люблять розібрати прочитану книгу на цитати. А ще стежать за новинками вподобаного автора.
Скорпіона не можна назвати завзятим читачем, у нього немає багатої бібліотеки. Але якщо вже цей знак взявся за книгу, то це має бути щось цікаве за сюжетом і змістом. Жанр може бути різноплановим - від екшену до фентезі і від любовної драми до відвертих жахів.
Стрільці дуже люблять читати і можуть похвалитися витонченим смаком в області літератури. Вони цікавляться новинками і гідно оцінять складні, експериментальні та неоднозначні твори, які містять подвійне дно і глибокий потаємний сенс.
Читаючи літературу, Козероги, перш за все, черпають з неї корисну інформацію, цікаві факти і знання. Тож хороша книга, з точки зору Козерога – це довідник, енциклопедія, історична проза, біографії видатних людей, а також детектив і белетристика.
Водолій любить нові знання, цікаві враження і свіжі відчуття – це повною мірою стосується і книжок, які він вибирає для прочитання. Так він пізнає світ. При цьому Водолій не є критиком, а із вдячністю й інтересом зануриться у запропоноване автором оповідання.
Для Риб книга – це, в першу чергу, спосіб краще пізнати себе і навколишній світ, знайти емоційну підтримку і відображення власних переживань. Риби віддають перевагу книзі, яка змусить замислитися, поміркувати над сюжетом або ж насолодитися стилістичними тонкощами.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Мій художній світ"

Сніг влітку

Українські вечорниці "Зимові мелодії"