"Космос та підприємництво"

    10 жовтня 2023 року наші "Юні любителі космонавтики" відвідали захід до Всесвітнього тижня космосу, який відбувся в Державному політехнічному музеї імені Бориса Патона при Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського (відділ авіації та космонавтики) під керівництвом Головащук Віри Миколаївни.

                        


    Всесвітній тиждень космосу - наймасштабніший захід у світі, присвячений дослідженню космічного простору. Він проходить з 4 по 10 жовтня під гаслом, яке щороку визначає Рада директорів Асоціації тижнів космосу. Тема цьогорічного тижня "Космос та підприємництво". Захід був спрямований на поширення знань про внесок конструкторів та космонавтів українського походження в освоєння космосу, про підтримку космічної галузі, про її значення для людства.




     З дітьми провели цікаву і пізнавальну вікторину на астрономічну та космічну тематику. А також гру: "Що б ви взяли з собою у космічний політ?". Несподіванкою для всіх стало те, що космонавти беруть з собою м'які іграшки, які нагадують їм про рідну домівку та близьких. 



    Потім діти фантазували і малювали свої ракети, планети, метеорити, зірки..



    Наприкінці зустрічі відбулося нагородження учасників заходу сертифікатами.
    

    Безмежно дякуємо представнику Київської філії Національного центру аерокосмічної освіти молоді України ім. О.М.Макарова Головащук Вірі Миколаївні
за співпрацю та просвітницьку місію, за можливість взяти участь в актуальному, цікавому, сучасному заході


    

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Мій художній світ"

Сніг влітку

Українські вечорниці "Зимові мелодії"